Το καλάθι μου (0)
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το Sfragidadiko.gr απευθύνεται στον καταναλωτή που θέλει να κατασκευάσει την δική του σφραγίδα με την δική του ξεχωριστή γραμματοσειρά ή το δικό του ξεχωριστό σήμα. Η εξειδίκευση στην κατασκευή σφραγίδων στο εργαστήριο μας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και η μεγάλη συλλογή που έχουμε δημιουργήσει, μας δίνει την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε άμεσα στον χώρο σας με πάνω από 500 διαφορετικά είδη Σφραγίδας.

Έχοντας γνώμονα και σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, κατασκευάσαμε έναν μηχανισμό προεπισκόπησης, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο εικαστικό τμήμα της Σφραγίδας σας. Έτσι την ώρα που γράφετε τα στοιχεία των γραμμών, βλέπετε σε πραγματικό χρόνο και την προεπισκόπηση της Σφραγίδας σας. Η δυνατότητα παραγωγής φτάνει τις 45 σφραγίδες την ώρα. Συνήθως οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 14:00 καθημερινά, παραδίδονται απά την Courier της περιοχής σας την επόμενη εργάσιμη στον χώρο σας.

Παράλληλα με την κατασκευή Σφραγίδων μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε με Είδη λογιστηρίου, Γραφική Ύλη και Υλικά Εκτύπωσης από τις γνωστές σας επιλεγμένες μάρκες, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η δραστηριότητα μας ξεκινά από το έτος 2000, στον εξοπλισμό επιχειρήσεων και ιδιωτών με τα παραπάνω είδη με κατάστημα λιανικής (2000), με εταιρεία χονδρικής πώλησης (2008) και με το Sfragidadiko.gr (2010).

Σφραγίδες..... MADE EASY

Φτιάχνετε μόνοι σας τη σφραγίδα σας με το
λογότυπο που θέλετε!

δείτε περισσότερα

Επιδιόρθωση Σφραγίδων

Άλλαξαν τα στοιχεία της εταιρείας σας και δε θέλετε
να πετάξετε τις παλιές σας σφραγίδες;

δείτε περισσότερα