Το καλάθι μου (0)
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Με τον όρο Σφραγίδα απευθυνόμαστε τόσο στον μηχανισμό που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε την απεικόνιση στοιχείων όσο και στην ίδια την απεικόνιση των στοιχείων η οποία συνήθως μας αντιπροσωπεύει είτε μόνο με προσωπικά στοιχεία αλλά και πολλές φορές σε συνδυασμό και με ιδιαίτερα σχήματα η λογότυπα. Συνήθως η σφραγίδα μετά την αποτύπωση της συνοδεύεται από την υπογραφή μας.

Η τέχνη των σφραγίδων ξεκίνησε στην Μινωική Κρήτη από τεχνίτες που κατασκεύαζαν σφραγίδες χαράζοντας σε ιδιαίτερα σχέδια χρυσό ή πολύτιμους λίθους, για εμπόρους που ήθελαν να σφραγίσουν και να υπογράψουν τις επαγγελματικές τους συμφωνίες.

Σφραγίδες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για επαγγελματική ή προσωπική χρήση σε διάφορους τύπους αναλόγως που θα γίνεται η χρήση και ποιά θα είναι συχνότητα της. Έτσι μπορούμε να διαλέξουμε μεταξύ αυτομελανώμενης σφραγίδας (κλασική αυτόματη σφραγίδα) και ξύλινης οικονομικής σφραγίδας για εύκολη καθημερινή χρήση στο γραφείο ή σφραγίδες τσέπης και στυλό για εύκολη μετακίνηση.

Οι σφραγίδες από μινωικής εποχής μέχρι και σήμερα παίζουν σημαντικό ρόλο σε ολόκληρο τον κόσμο τόσο ιστορικά, όσο και στην επίτευξη συμφωνιών μεταξύ ανθρώπων, επιχειρήσεων και κρατών.

Σφραγίδες..... MADE EASY

Φτιάχνετε μόνοι σας τη σφραγίδα σας με το
λογότυπο που θέλετε!

δείτε περισσότερα

Επιδιόρθωση Σφραγίδων

Άλλαξαν τα στοιχεία της εταιρείας σας και δε θέλετε
να πετάξετε τις παλιές σας σφραγίδες;

δείτε περισσότερα