Καλώς ήλθατε στο Sfragidadiko.gr

Η εταιρεία μας απευθύνεται στον καταναλωτή που θέλει να κατασκευάσει την δική του σφραγίδα με την δική του ξεχωριστή γραμματοσειρά ή το δικό του ξεχωριστό σήμα.

2stamp

Η εμπειρία μας
στην υπηρεσία σας

Η εξειδίκευση στην κατασκευή σφραγίδων στο εργαστήριο μας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και η μεγάλη συλλογή που έχουμε δημιουργήσει, μας δίνει την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε άμεσα στον χώρο σας με πάνω από 900 διαφορετικά είδη Σφραγίδας.

2shake hands

Προτεραιότητα μας
η καλύτερη εξυπηρέτηση

Έχοντας γνώμονα και σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, κατασκευάσαμε έναν μηχανισμό προεπισκόπησης, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο εικαστικό τμήμα της Σφραγίδας σας. Έτσι την ώρα που γράφετε τα στοιχεία των γραμμών, βλέπετε σε πραγματικό χρόνο και την προεπισκόπηση της Σφραγίδας σας. Η δυνατότητα παραγωγής φτάνει τις 45 σφραγίδες την ώρα.

1activities

Οι δραστηριότητες μας
στην πορεία του χρόνου

Η δραστηριότητα μας ξεκινά από το έτος 2000, στον εξοπλισμό επιχειρήσεων και ιδιωτών με τα παραπάνω είδη με κατάστημα λιανικής (2000), με εταιρεία χονδρικής πώλησης (2008) και με το Sfragidadiko.gr (2010).

delivery

Άμεση και συνεπής
αποστολή προϊόντων

Συνήθως οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 13:00 καθημερινά και τα προϊόντα είναι “Άμεσα Διαθέσιμα”, παραδίδονται από την Courier της περιοχής σας την επόμενη εργάσιμη στον χώρο σας εκτός από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που μπορεί να δημιουργηθούν καθυστερήσεις.

1office

Μεγάλη ποικιλία σε είδη
γραφείου και αναλώσιμα

Παράλληλα με την κατασκευή σφραγίδων μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε με Είδη λογιστηρίου, Γραφική Ύλη και Υλικά Εκτύπωσης από τις γνωστές σας επιλεγμένες μάρκες, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.