Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που είναι "Άμεσα Διαθέσιμα" αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα ταχύτατα εκτός εκτάκτων συνθηκών με Courier (ACS - Elta Courier).
Οι αποστολές που κρίνονται δυσπρόσιτες υπάρχει περίπτωση να παραδοθούν και από άλλη Courier με την ίδια χρέωση σχεδόν στο ίδιο χρονικό διάστημα ή με μια μικρή καθυστέρηση.
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται την επόμενη μέρα με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.

Χρόνος Αποστολής

Το χρονικό περιθώριο της αποστολής διαμορφώνεται αναλόγως με το μέγεθος της παραγγελίας. Η αποστολή των παραγγελιών που λαμβάνουμε για την Ελλάδα μέχρι τις 13:00 και περιέχουν προϊόντα που είναι "Άμεσα διαθέσιμα" γίνονται την ίδια μέρα και η παράδοση τους από τις Courier την επόμενη εργάσιμη (εκτός εκτάκτων συνθηκών) εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Κόστος Μεταφορικών

Η χρέωση των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ αναφέρετε στο δεύτερο βήμα της ολοκλήρωσης της πληρωμής σας. Οι παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής Courier για βάρος έως 4 κιλά. Τα ελάχιστα μεταφορικά για αποστολή παραγγελιών κάτω των 50€ έως 4 κιλά στην Αττική είναι 2,59€. Τα ελάχιστα μεταφορικά για αποστολή παραγγελιών κάτω των 50€ έως 4 κιλά στην Επαρχία και τα Νησιά είναι 2,89€. Οι παραγγελίες για το εξωτερικό (εκτός Ελλάδος) εξοφλούνται μέσω Paypal, με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση στο λογαριασμό της Alpha Bank.